En helt vanlig onsdag 110223

Hej!
Idag har man varit i skolan, kan säga ca hur min dag har varit ;)
Gick upp 06.30, började skola 08.15 med ensamble, sen har jag pianolektion 10.15, det var den jobbigaste lektionen någonsin......... :( Vi hade lunch sen, efter de så hade vi ljudteknik då hade vi bara teori om man nu kallar de så :P (kommer inte ihåg tiden, men är väl int så viktigt ;))
Matte var sen på tur, och då repeterade vi bara, sen engelska.. faktiskt kul med engelska nu :D!
Hehe detta var inte så intressande så ska väl säga något kuligare hehe..
När jag kom hem gjorde jag inte så mkt, jo jag höll på att frysa ihjäl! haha kändes som mina öron och ben skulle gå av! haha hade ingen känsel i benen eller fingrarna hehe och öronen brände (hehe glömde min mössa och hade inga termos som jag skulle haft)


En bild från i söndags när jag och sara tog kort:) Det roliga med denna bilden är att båda vi två tog på denna kotten utan att vi visste de haha XD de är nästan likadana :)

Jag har tänkt jag ska börja träna lite, känner mig så himla slö hela tiden... Gym kostar rätt mkt, har inte så mkt nu för sparar ju till sommaren :D! Så tränar hemma och sen när det inte är riktigt såhär kallt så ska jag ut och springa lite också :) Blir ju billigare hehe :P
Just nu så sitter jag här vid datan som jag nästan gjort hela dagen.. ingen läxa har blivit gjord.. just de! Måste göra KUHI... måste kolla de sen..
Min engelskaessay är klar :) Skrev om när vi åkte skidor i isaberg :P hehe
Imorron har jag sovmorgon till 09.35 och på fredag har jag bara en lektion! Då börjar jag halv 1! torr jag hehe det är likadant nästa vecka med! För praktiken..
Men ska nog träna lite nu men vi sees :) Sara du får uppdatera nästa gång :)

 Kram Angelica

2011-02-20

Hej!
Jag tänker jag skulle blogga igår men orkade verkligen inte hehe hade ingen lust alls! Höll på att somna vid datan igår kväll hehe.. Men kan säga vad som hänt igår :)
Igår var jag och mina bröder hos min moster i eldsberga (utanför halmstad), hon har ju fått en bebis hiih så vi hälsade på :) Vi var där hela dagen ca :) Det var jättefint väder där! och det är nästan ingen snö kvar :D! Såg massor av knoppar också, de brukar ju ligga före oss när det börjar bli vår och sommar :P
Så det var kul och träffa de igen, det var ju så himla längesen!!

Idag så vaknade jag av att frasse eller mimmie välte ut mitt vatten jag hade i hyllan över alla kläder och skivor! Gissa om jag blev arg eller? så himla irriterad att jag inte ville somna om -.- Men det gjorde jag nog för gick upp ca halv 11 igen hehe :P Jag stäade massa idag med, nu kan jag lägga in kläder i garderoben igen! utan att den brakar ihop haha för de har satt fast den i väggen ;)
Senare idag vid 3, 4 så var jag med Sara :) JAg cyklade och mötte henne och vi träffades i parken (dalen) hehe så vi gick ut och tog lite kort hiih :) Det var så himla fint väder idag med :) Ska lägga upp lite bilder här med :)
Vi har haft det kuligt idag hihi :) Vi skrattar alltid hehe! Så kul att träffa dig ign när du inte varit hemma på hela sportlovet :P
Jag cyklade hem ca kl 19 och det var verkligen iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskallt! Kändes som mina öron skulle gå av :O! skitkallt assså!
Det var inte så längesen jag kom hem, börjar bli lite hungrig, ska nog äta något :P fast först ska jag sätta på 4:an för solsidan börjar nu snart :D! hihiiihiihhi

Lite bilder från idag :)


Jag o Sara :)


Jag :)


Sara :)


Hopp! :D


Hopp! :D


Som sagt vi har haft väldigt kul idag :)
Hejdå ska se solsidan nu :)!

 Kram Angelica


Lördag/ Hemma

I Torsdags så var man då på Gekås och de jag köpte var ett gult brottalinne och en pincet plus godis så de blev 64 Kr :) Billigt hahaha, har aldrig handlat så billigt.

Igår så hade systerdotter 39 graders feber, Så då var hon hemma från skolan. De var också stora städdagen hos syrran så de var bara att hjälpa till med det hihi. Efter städningen gick vi ut i de finna vädret med sol och -2 grader ute och handlade godis till kvällen. Fick passa barnen en stund på kvällen när syrran och hennes man åkte in till stan för att fixa lite saker sedan kom dom hem med Bettans mat hihi de är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gott att äta där.
Sedan så blev de en barn film då innan barnen skulle sova ''Hur dum är jag'' eller något sånt hette den.
sedan blev de en till film som hete The Grit tror jag den kommer snart på bio. De var någon Westen film den gick att kolla på men ingen sån som jag skulle kunna se flera gånger om. Den var nämligen lång dragen haha.

Idag så vaknar man av att syrran säger att mamma, pappa och brorsdottern är på väg ner haha. Så de var att kliva upp och precis när man hade klivit upp så kommer så klart grannen in och ska låna en sak och jag kommer och går med morgon frissan och ja är allmänt trött haha. var lite roligt den stunden haha för han skrattade åt mig haha.
Sedan kom då mamma och alla. undertiden så sprang då grannen in och ut haha.
Åt mat, och efterrätt, sedan så la jag alla mina saker i brors bil och så åkte vi hem.
Nu är man då hemma och jag ligger i min LÄNGTADE säng :). Här i sängen så pluggar man och chattar med Angelica och jag håller med henne i inlägget nedan att Jag längtar också sååååååååååååååååå himla mycket efter sommaren bara för att allt är klart med stugan alltså vilken dag vi ska vara där nere och alla är som sagt bokat och klart hihi de ska bli så himla roligt så de finns inga bra ord till hur roligt de är :).



En bild jag tog i Veckan och jag bara älskar den :)

  många kramar till er alla // Sara


Halmstad!

Hej!
Idag har det varit en till vanlig trååkig dag! Vill hitta på ngt!
Nu har man så många planer tilll sommaren hihiihi ååå vad jag läängtar!!! <33<3<<33 Döör snart av all längtan! kan det inte bli sommar nuuuuuuu!
Nu är det bestämt när vi ska vara i stuga hihi! kommer bli så hiimla galet kuul! !!! åååååå!!!! <33333
Jag håller på att kolla på bikinis på datan, har hittat två stycken de är jättefina (tycker jag) :D




Här är en överdel som jag kollat på men troserna gillar jag inte alls! Men kan visa de ändå :P
Jag gillar inte trosorna så då hittade jag denna fina svarta här ovan :P
Jag älskar överdelen men inte trosorna haha XD



Just nu sitter jag som vanligt varje kväll vid datan, chattar lite på msn, kollar fb, kollar lite kläder, har tv:n på fast kollar inte, lyssnar på sportify musik på en braig playlist :P
Men detta inlägg får avslutas med att jag SAKNAR SOMMAREN!!!!!!!!!!! <<3333333333333333333

haha just de, rubriken :P Skulle bara säga att jag ska till min moster (kanske) på lör :P

 Kram Angelica




 

Gekås

Gekås hihi

Idag så åker man till Gekås med Syster. De blir bara jag och min äldsta syrra som åker :). Vi kommer att ha de så trevligt där. Men jag kan tyvärr inte handla så mycket har ju knappt några pengar nu när man sparar inför sommarens grejer hihi :).

Ja nu börjar de att närma sig sitt slut på lovet :( Vill ju gärna ha lite längre lov tack, men de är väll bara att nöja sig med de lov man får hihi.

Blir ett snabbt inlägg här idag för syrran skulle bara hämta sin son sedan åker vi :).

Igår gjorde jag en GI chokladkaka den smakade jätte mycket 70% choklad hehe men den gick att äta, de var riktigt gott med citronmäliss och lime i grädden mm :).
Igår kollade man också på en film den hete Duo Date. Gud vad man skrattade till den. Så den får + i mitt betyg hehe ;).¨

ne nu måste jag gå jag ska se vad man får med sig hem hihi :)

 Kramar // Sara

Inget att göra som vanligt..



Lovet går så himla sakta.. är väl bra men inte så kul när man inte har ngt att göra hehe..
Idag så har jag bakat bröd :) Har gjort blodkorv med hiihih det är sååå gott!!!!!
Just nu lägger jag in lite bilder från förr på fb.. måste verkligen ihitta på ngt sen!! Fundera på att kanske ut o springa men kanske är för kallt, men känner mig så himla slö!
Det blir ingenting med klassen imorron så man sitter hemma som vanligt har gjort det hela lovet.. verkar inte som om ngn vill vara! Sara du måste komma hem snart tråkar ihjäl mig här hemma!!! :P
Men ska nog grra matte héjdå!

 KRam Angelica


2011-02-15

Hej!
Idag har man inte gjort så mkt :P Har städat för det mesta och nu sitter jag här, haha sitter rätt mycket vid datan har jag kommit på ;P
Ska nog spela gitarr och piano oh sjunga sen :) Är så sugen på att göra en till musikvideo! FAst vill inte ha någon snö då och det ska vara varmare och solen ska lysa och vinden ska blåsa i håret ihih :) Jag och sara ska göra det i sommar, en musikvideo :) DÅ ska jgag har skrivit en egen låt :) Kommer bli så himla häftigt!!
Imorron som sagt så får vi reda på när vi ska va i stuga! Det kommer bli så himla kuul!!! :D Längtar så jag spricker snart hahaha.
Ja som sagt så har jag städat idag, jag möblerade om lite, flyttade på sängen och garderoben (bytte pats på de ;P), för de ska sätta fast garderoben i väggen för den bara brakar ihop hela tiden hahha så nu har jag alla kläder på golvet :P Ser inte så himla nice ut :P

På torsdag kanske man ska träffa vissa i klassen, men vet inte än om jag ska dit.. får se :)
Men nu ska jag nog se om jag hittar på ngt kuligt :)


(bild jag tagit)

 Kram Angelica

Tisdag

Idag så vaknar man vid 10 tiden och så kom syrran in och sa att hon kör hennes man till sjukan vid halv 11 tiden.
Så jag klev upp där vid halv 11 och tog på mig kläder sedan så tog jag och pluggade lite Svenska lika så Engelska. Sedan tog jag och plockade diskmaskinen så de har man gjort 2 gånger idag :). Så nu äre rent där ute i köket :). Har gjort maten idag de blev stekt falukorv , makaroner och sallad :). Kvällen blir att kolla på film och bara ta de lugnt :).
Igår kväll kollade man på The book of Eli de var en speciell film men den var ändå bra.
Tog lite tid innan jag fattade filmen men, när pussel bitarna trillade på plats så var den väldigt bra :).

Igår kollade jag runt lite på nättet och såg lite olika filmer som jag ville se som ex
*Fast med The Rock i huvudrollen
*Fast five den är som Fast and the fouriost (stavning)
*Änglagård 3e filmen
*Narnia den som gick på bio och jag kommer ej ihåg vad den hete haha ;P

Jag är öppen för mer Film tips är en som älskar de flesta filmerna är bara lite svag för skräkisar :).

Saknar mina vänner något enormt mycket, och jag saknar Angelica en hel del för imorn får jag veta vilken vecka som vi ska hyra stuga på hihihi :)

Blir ingen annan bild idag mitt internet hos syster är inte på min sida så de vill bara göra mig arg.

 Många Kramar till er // Sara

Hjärtansdag :)

Idag äre alla hjärtansdag och jag själv har varit i GBG med systers familj :). vi var där pga att systerdottern skulle till sjukhuset och kolla ögonen :). Så hennes syn har förbättrats nu efter operationen och de är bra det hihi.

vad har ni andra gjort idag ??

Tänka sig att de är alla hjärtans dag igen. Och tyvärr så har man ingen kille vid sidan :(. hade ju varit så mkt bättre om de fanns någon där :). Men de är bara att vänta som sagt på den man väntar på :P.
Saknar alla vännerna denna dagen :) hade varit så härligt att få vara med er en dag som denna :).

Idag har man fått många kramar både av min systerdotter och systerson riktigt mysiga har dom varit idag :)



så Många härliga kramar från mig en sån här dag som de bara går att ge er alla :)

 Kramar // Sara


Glad alla ♥ dag!

Idag är det alla hjärtans dag hhihi! Är en av de finaste dagarna på året! Bara man hade någon att fira med!
Ingen vän eller kille (A) Sara du är ju inte hemma hehe du får komma hem snart saknar dig!<3
Idag har jag inte gjort så mkt, läxa.. gjort nudlar och wok det blev gott :D!
Det är sportlov nu! Skönt men vad ska man hitta på.. Har ingen att vara med! Kanske ska hitta på något med klassen, få väl hoppas på de hiih :)
Måste fortsätta nu att skriva klart engelska essay som ska vara klart efter lovet, skriver om när vi va på isaberg :)
Men detta blev inte så långt inlägg men har en alldeles superbra dag idag! <3
Hoppas ni får än bättre dag än mig iaf ;)!


Bild från min musikvideo

 Kram Angelica

Sportlov !

Nu har man Sportlov känns så skönt :).
Så idag klev jag upp vid 11 tiden och då kollade man tv till 12 sedan så packade jag en del, åt mat sedan så begav man sig ner till äldsta stora syster. Så jag ska ägna mitt lov till att vara med min äldsta stora syster :). Hon går av jobbet som i morgon morron. :).
På Måndag åker man med henne, hennes mamma och min systerdotter till GBG för då ska min systerdotter på åter besök för sina ögon :).

Idag ville man bara ut för att få ta massa kort i de jätte fina vädret, Men som sagt har suttit i bil och sedan så packade man och ätit och massa olika saker.

Ja nu har jag en katt som ligger här jämte mig alltså lilla Smokey :) han är riktigt söt katt. Men han fäller något enormt mycket, men ja han är go på sitt sätt ändå.

Men mitt lov blir att vara med syrran då, plugga inför prov till efter lovet, vara med Angelica :), sedan så blir de att försöka slappna av också :).



Man har lätt för att falla ditt, men gud så ont de kan göra när de är något som går fel.

 många värma Kramar // Sara

Utbildningsmässa :)

Hej!
Var några dagar sen jag skrev men dessas dagarna haar verkligen varit superbra! ååh så glad jag är nu :D!
I tisdags så var det idrottsdag och då åkte jag och några i klassen till isaberg det var verkligen skitkul! Jag lärde mig åka skidor! hiihi tack ni som lärde mig ;) Det var inte så jättesvårt sen det var verkligen jättekul även om det var lite otur och ramla ibland ;)
Igår kan man inte säga det var en så bra dag.. ledsam dag hmm.... blä på den!
Idag var det utbildningsmässa det har verkligen varit jättekul! Vi började städa i klassrummet där ensamblarna skulle spela och satte upp instrumentet på skolgatan :) För vi skulle ju spela där sen :) Vi tre ca så gick vi till en pizzria som hette något konstigt hehe lida vida eller viva la vida hehe kommer inte ihåg xD Men då köpte man en räksallad för kan inte äta pizza känns som jag får feber då, helt konstigt! Vi gick sen tbx till skolan och då började soundchekingen och tiden gick rätt fort och sen började vi spela med ensamblerna :)
Efter de spelade ESMK09 på skogatan och sen skyndade vi oss ner till gisleparken för där hade treorna någon show som verkligen var superkul och bra! :D nu har man sportlov :D! Hoppas man kommer träffa klassen på lovet :) hihih

Har det bra alla KRAMIS!
(Har inga bilder)

 Kram Angelica

hejhej :)

Igår natt så sov jag knappt 4 timmar sedan var de upp och jobba på praktiken.
men inatt fick jag sömn haha lyckades nämligen somna något mellan9 halv 10 igår haha :).

Jobbade mellan 06:05- 13:45 så de känns i kroppen kan man ju säga. iallafall när man håller påmed att lyfta en massa påsar,siraps hinkar ja jag vet knappt allt jag lyfter haha ;P märks att jag är trött håller inte isär något.

ha det bra alla :) Snart sportlov härligt :)

 Kram // Sara


ISABERG :D

Idag har det varit skola som vanligt och imorron ¨så ska man till isaberg i detta vädret! Det ösregnar och  blåser!
Just nu lyssnar jag på musik och är på msn :)
Detta blir ett väldigt kort inlägg ska snart lägga mig..

 Kram Angelica

Söndag igen

Ja då var det Söndag igen.
Om en vecka så är det Sportlov :)
Vad ska ni alla hitta på då??

Idag så har jag inte alls gjort mycket. Jag var så duktig så jag gjorde klart min samhälls läxa så jag bara har att öva på engelska prov och svenska prov under lovet. tur det haha hade inte klarat mera läxor under lovet.
Sedan så kom min bror och hans familj hit sedan så kom också min syster, så de blev att dom stannade på mat och så kollade vi på After Dark som vi hade laddat ner på OnDemand :). Jag tycker att de är så roligt att kolla på såna skämt scener hehe :)

Jag funderar på vad jag ska baka för något. kanske ska ta mig en titt i mina böker och fundera ut något som kan passa och som kanske håller ett litet tag hehe :) Ska baka på Tisdag funderar jag på hehe :)



Bilden tagen i Santa Susanna i Spanien. Var där med GDDC föra året. ;)

Jag längtar så himla mycket till sommaren att de känns som om man ska spricka vilken sekund som helst. Jag vill kunna bada, ta fina kort, fylla år, skaffa lite pengar ;P och sedan bara njuta av allt som finns på sommaren :).

 Kramar // Sara


Februari

Hejhej :)



Ja då var vi inne i Februari nu då :).
Tyvärr har de inte blivit så mycket skrivande tack vare att man har så mycket med skolan, träning och jobbet.
 
Men idag så har man haft praktik iallafall. var en riktigt stressig dag på jobbet. Slutade vid halv 1 härligt :P.
Så har duschat , passade brors dottern lite också så de blev lite moraträsk också hehe . min klasskompis kom till mig med så vi har åkt ner till syrrans hus och ska sova där inatt.  Så de vi har gjort idag är att vi dansade Zumba i 30 min :) sedan så blev de let's dance på engång :).

Händer för er andra under helgen?? :)

 Kramar // Sara


Hej hej! Det var längesen!



Det var ett tag sen jag skrev, både jag o sara ;)
Snart en vecka sen! hehe oj har inte orkat eller hunnit :P
Fast det har ändå inte hänt så mkt i veckan, bara skola..
Just de i måndags :) Då hade vi klassmys kan man säga ;) Vi åkte pulka här i gislaved och åt plättar, glass, gräädde o sylt och kakor sen eefter :) Det måste göras om!
På tisdag är det idrottsdag :) Ska åka skidor då hihi undrar hur det kommer gå! haha har aldrig åkt skidor xD
men får väl hoppas på att det kommer gå bra :P Kommer iaf vara nervös :P
Imorron fyller mamma år och då kommer lite släkt och vi ska äta smörgåstårta :) SLutar halv 1 med :D!

Just nu håller jag på att försöka skriva en låt men det går inte så bra.. helt konstigt det går inte att skriva!!!
Vad kan den handla om? Det hjälper ändå inte så mkt om man säger vad den ska handla om för det måste komma av sig själv.. får väl göra tråkig historia istället som är till imorn.. :(

Nu ska jag både ha gitarr o sång på samma, fast jag spelar ändå piano :)
Men nu har jag skrivit lite, hehe var ju ett tag sen :)
Jag gissar på att det kommer ett inlägg från Sara med ikväll kanske :) En gång så skrev vi och det var 3 minuters mellan och vi hade inte äns pratat innan hehe :)
Nu ligger jag på 7:e plats i iDream! :) Så fortsätt rösta! sms:a YMG Angela till 72550 (5kr/sms)
TACK!!

(har inga nya bilder just nu)

 Kram Angelica


RSS 2.0