Nyår med lite annat

God fortsättning till er alla:)

Hoppas erat år slutade bra precis som en annans gjorde.

Jag själv firade nyår uppe hos bror, hela familjen var där o firade. Vi åt gott o spelade lite spel. Detta året fick man iallafall fira o mysa med den man älskar mest.

Hmm ja min kisse är lite knäpp haha.

Lilla Sotis försöker fånga sin leksak i luften.Sotis sitter i en papperspåse o tittar på mig när jag tar kort på honom. Är så nöjd med mitt nya objectiv för nu kan man få såna här roliga bilder för då märker tex djuren inte av att man tar kort på dom för man måste vara på avstånd för att få ett bra kort.Som sagt hoppas ni får en fortsatt bra år.

Jag själv kommer få en stressad början av året, för nu ska man börja på sitt projektarbete, jobba på de, träningar, andra prov i skolan, försöka hitta studentklänning, lika så åka till mormor för att se om hon kan sy en modell på den klänningen jag vill ha till balen.

Så jag har en hel del att så i just nu men jag hoppas jag lyckas att fixa det. Vill också att min älskling ska flytta nämre mig så jag kan få vara med honom på hel tid. Men vem vet vad som hinner hända under dessa månaderna.

 

Kramar

// Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0