Tors+ jobb

Tosdag idag..
Jobbade fram till 14 idag. Mamma ringde och frågade om jag skulle med till Ge-Kås men hade inga pengar till de, så hon åkte själv med en kompis. Därför blir de Ge-kås senare denna månaden hehe :P.
Idag på jobbet har jag gjort massa olika kakor. bränt mig också haha, De är ju alltid något jag ska lyckas med haha.

Får hoppas på att jag får någon sorts sommarjobb i sommar :).

Ska nog plugga idag med, har engelska prov på måndag.



Som sagt älskar att ta massa kort hehe :)

Många underbara kramar från en som börjar bli sjuk..

 Kramar // Sara

sms:a YMG Angela till 72550!

HEJ!

Måste bara säga att Jag har gått vidare i iDream igen! :)<33 13 stycken har nu gått vidare ;)
Du kan rösta till 1 april kl 20,30!
Tack så mycket för alla som röstat på mig! O tack för ni har hjälpt mig såhär långt in i denna tävlingen :)! Det var ju 65 stycken från början så den har ju hållt på ett tag! Känns så häftigt att ha kommit såhär långt:)
sms:a YMG Angela till 72550! 5kr/sms, 20% går till savemeproject ;) Läs mer på idreamnation.com
Se mitt bidrag --> www.idreamnation.com

TAaAAACK!!! <3<<3<33<3<3<33

 Kram Angelica


Våren har kommit :)

hej!
Oj snart en vecka sen jag skrev, men vi försöker uppdatera så ofta vi kan ;) HInner inte riktigt varje dag som ni ser :)
Kan berätta lite från veckan, vad jag gjort ;) I tisdags om ni lyssnade på p4 kl halv 12 så kunde ni höra Urban Chaos =) Ett riktigt braigt band :) Igår tordag så spelade jag bowling med ictus =) kul :)
Det har faktiskt inte hänt så mkt i veckan, berättade ju förra veckan vad som hände på helgen :) En riktigt bra helg var det :)

Idag har det bara varit vanlig skola, fast väldigt få lektioner som vanligt ;) Slutade halv 1 =)
Sen jag kom hem har jag ätit middag, varit ute och letat snödroppar, men hittade inget. Sen gick ja o mamma ut och gick och då hittade jag :) Så tog lite kort, ni ska få se de i detta inlägget :)
När vi kom hem så kom jag på att de E.M.D. chipsen från santa maria, och de kostar bara 10 kronor men när jag kom dit kostade de bara 5 kr :O! :) hihi så de cyklade jag och köpte :)
Just nu sitter jag och kolla på let´s dance, eller har tv:n på och kollar lite då och då ;)
Det är ju våffeldagen idag med :) Så vi åt våfflor innan :) gottigottgott :P
Imorgon ska jag nog till gnosjö ;) på L.O.L., vet inte riktigt än :P


Våra rabarber har redan börjat komma!


Snödroppar


Mina våfflor :)

 Kram Angelica

Soligt

Idag är de näst sista praktikdagen för veckan riktigt gott de :).
Solen har lysst in i bageriet så man har bara velat gå ut hela tiden :) 9 plus grader här gud så gott hehe :)
Är hungrig så bör kanske ta något att äta hihi.



Åå vad jag längtar till att spelningarna ska börja igen :)  Sthlm är verkligen något man längtar till i år igen :), Sedan Gisledagarna också. självklart längtar jag till de andra också men de är alltid något extra på dessa uppvisningar :)

 Vårkänslor och många kramar // Sara

Lördag :)

hello! :)
Denna helgen har varit bra :) Eller den är ju inte slut än men igår såg jag ett band som heter Urban Chaos! De är verkligen jättebra! :D Kolla deras myspace ;)
Idag har jag varit i hillerstorp, eller nu ikväll ;) var lite mys och vi spelade kort ;) och såg film, han inte se så mkt för skulle hem :/
Nu ikväll när jag kom hem så har jag inte gjort så mkt, ätit lite, sett solsidan repris (åå imorn är sista avsnittet!) och nu datan.. på tv:n nu ser jag animal planet och det är allt om katter ;) de är så söta hiih :)
Imorron ska jag va med Sara =) Vi har tänkt de iaf ;) Måste läsa min dumma engelska bok också, har inte alls kommit långt! :O Det är alltid så att jag börjar i sista minuten...
men vet inte vad jag ska göra nu.. sees :)

 Kram Angelica


äntligen helg

Härligt med helg nu. var lite väll stressigt på jobbet idag , fick vara på en avdelning jag aldrig har varit på så de var jätte svårt att komma in i deras sätt att arbeta. Men slutade iallafall vid 12 härligt. Fick åka med en arbetskamrat hon körde förbi där jag bor hehe. Somnade på soffan efter jobbet sov i 2 timmar de var härligt kan jag bara säga hahaha :). Sedan kom bror med sin familj och vi satt  å fikade :) sedan åkte jag och mamma för att köpa hem saker till hemma gjord pizza sedan har jag bara kollat tv :) så tråkig min dag lät haha :). ÅÅ vad min mage kliar hehe Min navelpiercing har redan börjat läka eheheh tänka sig att de börja läka så fort. Fick min piercing igår av min syster och hennes sambo i födelsedagspresent lite väl tidigt men de gör inget hehe.
De känder att pierca sig iallafall de kan jag säga men de gick över snabbt också för den delen :).



En vän som jag har tagit på :)


En annan bild på henne :)



En till hehe :)



Så sista bilden för dagen hoppas ni gillade dem hehe :) Jag hjälpte den här söta tjejen att få ihop lite bilder en dag hoppas de kan bli mer såna dagar med henne. Känns att de blir några dagar innan vi träffas varje gång.

Bytter bild som min slut bild nu :)

 Kramar // Sara

Mitten på veckan.. redan?!

Hej!
Oj vad dåligt jag uppdaterat! Var ju ett tag sen nu, har inte min dator för det har hänt något och de har inte fixat den än! Behöver ju den snart ju!
Idag har det väl varit en rätt kulig dag :) Började dagen med sovmorgon till 10,15 för hade ingen ensamble! Pianolektionen gick ovanligt bra kan jag ju säga :) Oftast annars när jag går därifrån så känner man sig så nere för man spelat fel och hon blivit arg -.-,,,,,,,, Inte världens bästa men men ...
Har spelat kort idag med i skolan :P Imorron blir det att åka skridskor :D! hiiih jjaaaa :)) kommer bli så kul! Var så himla längesen och att spela hockey verkar också kul :) lite iallafall man kan ju prova lite :)
Jag fattar inte vart mina skridskor tagit vägen alls! Men ska få låna skridskor :) Så himla nice det kommer bli :)

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mkt. Har spelat piano och gitarr och sjungt lite.. Ätit mat, lac, kall sås och potatis :) Gjort lite matte men fattar ingenting nu....! Då är det inte kul med matte!
Ska se sveriges mästerkock klockan 20,00 =)
Måste öva trökig skithistoria med :( Har ju prov på fre!
OOJJ"! Måste göra klart frågorn!!!! :I

Aja men heeejdåå!

(hehe får bli en bild i skolan)

 Kram Angelica

Jobbat+ städat hemma

Hejhej :)

Idag så hade man praktiken och ja de går som alltid första dagen i veckan de är lite seg startat men sedan så går de men en rässe fart hehe :). Blev en del gjort på jobbet iallafall och de är man ju glad över :). Skaddade mig  på en vagn idag med men de var bara att plåstra om mig så var de klart hihi.

När jag kom hem runt 13:30 så åt jag mat och sedan så satte jag igång med att puttsa mitt fönster+ datarummets fönster, sedan så damsög jag hela över våningen :), Och till råga på allt så när jag kom in i de rummet där jag ha mina kläder för att städa lite där då var de bara att börja ränsa ut alla julsaker så de kom upp till vinden så nu är dom på sin rättan plats och jag fick en jätte bra plats i mitt kläddrum :). Nu saknars de bara att mamma ska starta upp de stora akvariet så jag får ut de ur mitt klädrum också hihi:). Så efter de då kommer jag att ha stor yrta att både plarta håret på sedan ha mina GDDC kläder och mina egna hihi. De är smidigt när man inte har sina kläder på sitt rum kanjag ju säga :). hihi

Så jag vet iallafall att min mamma kommer att bli glad när hon kommer hem från jobbet :D.
Nu har jag bara kvar att tvätta lite också sedan har man gjort veckans syslor hihi :).
Undra hur de är att vara mamma och komma hem till ett halvt städat hus + slippa lägga upp julsakerna på vinden och sedan tvätta :) De är nog rätt härligt att vara mamma då i de läggerna hehe :P



Min söta katt när han var liten :) tänka sig haha detta kortat togs snart för 3 år sedan, de var när jag hade fått min systemkamera :)hehe han är så gullig :)



Ett kort jag tog på henne för att hon ska kunna nog upp till sin dröm :) De var en rolig kväll :)
Kommer upp mera kort på henne inom kort :)

 Kramar // Sara

Tisdag

Ja så ska man lägga sig snart igen upp imorgon vid kvart i 5 för att åka till jobbet.

Idag har man haft uppsats skrivning i Svenska så man satt i 2 timmar och 30 min och skrev de. Så efter skolan gick jag och en kompis ut och gick en lång runda med hennes hund :).
Blir att göra kvälls passet innan man går och lägger sig också.



Härlig vår bild med en vår sol som lysser så fint :)



Syrrans katt S*Brembo Vin Diesel kallas Vin :)

 

Min sötboll till kisse :) som jag ska fixa en chipning på sedan äre utställning om han går med på de min söta lilla Sotis :)

 Många kramar // Sara

Söndag

Föra Veckan i Söndags så var jag i GBG med Gddc. vi var och spelade på Frölunda Tattoo. De gick väldigt bra för att vara första uppvisningen för många av våra tjejer som har börjat å drilla hos oss. För min var de en vanlig spelning :).
Veckan annars har varit lugn. Eller lugn och lugn haha har pluggat+ jobbat och sovit :).
Nu i helgen så hade jag marschträning på Lördagen var härligt att få göra något då :). Sedan åkte jag till Syrran för hon sålde av sina två kattungar så nu har hon sålt 3 av 4 :).
När jag kom hem igår så var brorsdottern här och vi skulle passa henne tills idag. Idag då vid tolv så låg jag och gossade med henne och vad hände då om att hon inte somnade på min mage lika dant hände igår kväll när jag kollade på tv. Men hon somnade pga hennes feber och hon har feber bara för hennes tänder är på väg.

Idag blir de att plugga till glossor. Sedan ska jag hälsa på mormor och äta. JAg bara måste se vem som åker ut ur Bigbrother ikväll alltså. Hoppas verkligen på att de är rätt person som åker.

Många kramar till er

 // Sara

Ooooonsdag......=musik :D


(musikskåpen i skolan) fotouppgift ;)

Hej!
Var ett tag sen jag bloggade! Nästan en hel vecka sen! Har faktiskt inte orkat (A)..
Det har väl inte hänt så intressanta saker i veckan.. Har haft två prov! Är såå jobbigt!
Igår tror jag det var så fick jag tbx mitt engelskaprov :D! hiih fick nästan VG :O :D! hehe måste skryta lite ;) ihiih
Igår hade man KUHI (kulturhistoria) prov, får nog tillbaka det imorn ;) Kändes bra på de provet med!
Idag hade man matteprov! Gick väl rätt bra! Bara jag får G iaf! Mer skadar inte ;)

I måndags så mådde jag inte så bra, kände mig febrig fast gick ändå till skolan, lite feber om jag nu hade de gör inte så jag stannar hemma :P Det kokade i huvudet, eller så var det igår ;)
Nu mår jag bättre men vaknade imorse av ont i halsen, har inte de heller nu, nu kliar de i halsen, näsan, ögat och örat! Så himla sköönt! NOOT! hehe

Min dag har väl ungefär sett ut såhär!:

  • Ensamble
  • Pianolektion
  • Ljudteknik
  • Matteprov
  • Engelska
  • Cyklat i värsta össnön!
  • Spelat gitarr
  • Skrivit en text till en låt
  • Data
  • Lite piano
  • Snart sova

hehe ja blev väldigt punktformigt :P
Men Sara skriver väl snart här också skulle jag tro :) Men hare bra :)!

Ny slutarbild ;)

 Kram Angelica


Fredag + helg

Hejhej :)

Idag så jobbade man var rikgit förvirrande kan jag ju säga. men de gick att jobba iallafall :).
Idag så noppade min älskade kusin mina ögonbryn och jag hade sköt mig hihi hade noppat lite själv :).
Fick gratis ostburgare med pommes hihi så gott :) smidigt också när kusin jobbar hihi ;P.
har gjort en kolapaj här hemma till imorn min bror fylde 27 i går så då tänkte vi fira honom lite imorn.
Imorn ska jag också ta massa kort på söta Marika :) de kommer bli en underbar helg :)

På söndag bär de av till Gbg för uppvisning på tatoo :) i frölunda ska bli roligt hoppas också på de bästa hihi :) nä imorn ska jag beställa min bikini hade jag tänkt mig också hihi :)



en bild jag tog :)



hihi :)



Den här bilden är fin alla tre bilder taget av mig :)

hoppas ni andra får en bra helg som jag kommer att få :)

 många Kramar //Sara


Ledig imorn! :D

Hej!
Var ett tag sen båda bloggade nu ;) MEn så att sara hade lagt in :)
Jag har inte så mkt att säga så tänkte också visa lite kläder som jag skickat efter, för har tråkigt..
Idag hade man sovmorgon för hade ingen historia :D! För de med praktiken! Imorron är man ledig för har ingen historia för praktiken :D! kören är också inställd för de hiih :)):):)::))
Ska nog ta och baka något imorron :)

Just nu sitter jag och lyssnar på bra musik på sportify.. gör så man tänker på massa saker och vissa man saknar!! Har hållt på med slutarret i arko också :) Har kommit en bit nu hoppas det blir bra :)
Hade engelskaprov idag :) Hoppas det gick bra! Det kändes så iaf! Det var inte så svårt :)

Här är lite kläder som jag skickat efter som jag gillar jättemkt!!!! :D <3










Ville som sagt bara visa för jag tycker de är så fina :)
Snart ska jag skicka efter bikini (om jag hittar ngn och inte ångrar mig hela tiden) och strandklänning!
Dessa kläder kommer från ellos :)

 Kram Angelica

Torsdag

Hejhej var ett tag sen nu från min sida.
Har tyvärr varit mycket i skolan samtidigt som jag har varit hemma från jobbet nu i 2 dagar pga att jag har varit yr konstant hela tiden innan. Men idag så har de kommit när jag har gjort lite för snabba rörelser, så ska testa jobba imorn.

Hur har ni det?

Idag har man färgat håret också så de är gjort till Söndag hehe. har uppvisning i Gbg då med GDDC :).
Jag hoppas verkligen att de är borta de med min yrhet och de så man klarar av den dagen.

nä nu ska jag ner hejdå

 Kramar // Sara

RSS 2.0