halloj

Ja de händer en hel del hela tiden känner man. Stressen finns i kroppen hela tiden jag måste bli klar med project arbetet snart säger jag bara. Nu har man iallafall klarat av att hålla en lektion på 45 minuter i dans på skolan gott de :). De gick jätte bra allt där. På varmkök gjorde man efterrätter panacotta med mandelbotten och lemoncurd. sedan en vitchokladmouse med en chokladbotten. gott var allt hihi muma :D Efter skolan så har man njutigt av fint väder + att man har firat farmor som blev 81 idag. Alltså jag vill ha helg nu känner jag. Jag kan inte sova om veckorna de är helt omöjligt. jag ligger och vrider mig i massor. Men på helgerna sover jag hur gott o bra som helst dels har jag ju älsk här på helgen så kanske är därför. Oj nu börjar man bli hungrig igen helt otroligt haha fast okej jag har bara ätit, en macka , vatten, banan, de vi gjorde på varmkök, smörgåstårta och sockerkaka. så är inte så jätte konstigt om jag är hungrig igen. Kramar // Sara PS: Bloggen gör så jag inte kan lägga upp några bilder :( DS:

Alla hjärtansdag

Idag så väcker min älskling mig vid halv 6. Då säger han att vi ska åka iväg, så vi begav oss ner till stationen där jag fick veta att vi skulle till Jönköping :). Väll i Jönköping bestämde vi att vi åker in till A6 center och Ikea :). Så han bjöd på frukost på Ikea en fin o lugn dag med honom inne på A6. De var många butiker som hade utförsäljning pga ägarbyte nu, så hittade ett linne på jc fick 50% på de. Sedan så tog vi och åt mat på majoren som älsklingen också betalade :). Sen så sa jag att jag ville in på Ikea så vi tog oss en snabbrunda där inne med så de blev lite doftljus hihi:).
Tack hjärtat :) hoppas han blir glad för de jag ska göra ikväll för honom :) hihi

Kramar // Sara


Lugn dag

Hallå ja :)
Idag så sov man fram tills klockan slog 10. låg kvar i sängen med en sovande älskling breved sig. vill inte väcka en som är så söt även när man sover :). Men vi båda klev upp när klockan blev 12, då blev de lite frukost sedan lite prat med äldsta syrran som var här med sin man o son. Sedan när klockan slog 13 så begav vi oss till lagerränsningen på skor här hemma. Jag lyckades hitta student skor jag är lycklig för de, dom kostade ju 50 kr :). min äldsta syster hittade 4 par skor för 200 kr orginalpris för alla 4 skor var egentligen 2500 kr :) o mamma hittade 2 par skor för 100 kr + en väska för 20kr, lika så hittade min andra syster ett par skor för 50 kr :).
Så man känner lite fynd i de hela :).
När jag  o älsklingen åkte med min ena syster hem så passade jag på att kolla studentklänning så nu är den också beställd. GÖTT !!! de är de ända ordet jag känner nu haha :).
Så de som är klart till studenten är
Håruppsättning vet jag
Mössan kommer inom kort
Klänning beställd
Skor köpta
Smink ska jag försöka hitta fram :)

Så min studentdag känner jag mig väldigt klar inför nu :)
Balen där emot hmm jag måste åka o titta ut mönster så mormor kan sy upp testmodellen.
Men jag vet vilken affär jag måste åka till så de är bara att försöka få en dag då mor är ledig :).

Annars idag så har man haft en lugn o mys/Gos dag med älsklingen <3



Jag längtar tills solen o värmen kommer tillbaka

 Kramar // Sara

Usch för att vara sjuk

Alltså jag har otur.
Jag blev sjuk föra veckan på onsdagen hmm vad hände inte denna veckan jo jag blir sjuk igen..
Dumma förkylning hoppas den har brutit ut redigt nu så man slipper den sen :).
Idag så har jag sovit ett tag, sedan när mamma kom hem så har man kollat på tv :).
Sedan kan jag bara säga att min älskling jag saknar han sjukt mycket.
Jag vill ha han nära hela tiden.

Skolan börjar bli käämpig nu de sista usch säger jag för de.
hoppas bara att de går snabbt tills man tar studenten :).

nae nu ska jag kolla på tv eller sätta på en film :D



Kramar // Sara


Ännu en ny blogg!

Heej! !
Jag skapade ju en ny blogg men lite fail var att jag glömde min nya email jag skapade.. -.- så har skapat ännu en ny blogg hehe http://gelashome.blogg.se Ska fixa design och så och sen börja blogga på den :)
Hoppas just du följer mig då blir jag glad :)

Kramar Angelica

gela: ny blogg =)

Hej!

Nu skriver jag på datan som var ganska längesen ;) Men denna helgen är jag hemma pågrund av sjukdom hos min älskling, var längesen jag va hemma nu på helgen :P
Men har varit en bra helg men saknat min david <3  Mamma fyller år idag med så grattis :)!
Jag tänkte skriva här också för att säga att jag har skaffat en ny blogg så istället för http://angelasvensson.blogg.se så har jag nu http://geeeela.blogg.se men jag skriver ju fortf såklart på min o saras blogg :) Så det blir nog mkt blogg från mobilen på den nya =)

KRam angelica

veckan snart slut.. igen! ::)

Hellu! :)
Veckorna går verkligen jättefort! Nästan en vecka sen jag skrev sist ;) men Sara har ju med skrivit så är ju bra hihi Det jag har hunnit med är ganska mkt! Jag var hos David i helgen hihi o vi hann med ganska mkt! Vi var på kanal tio, på Ikea, konsert med Ole brörud så det va en niice helg o ska dit denna helgen med hihi är där varje helg nu typ ;);) Vi ska åka skidor hihi Nu ligger jag i sängen o ska sleepa o bloggar nu ;;)
kram på er / angelica

RSS 2.0