Skratt! Skratt! o ännu mer skratt! :D

Idag har det varit en rolig dag :D
Har varit med Sara :) Vi har skrattat mkt idag hehe :)
Sara har ju redan skrivit det med bilen där nere hahha såg så himla kul ut när den rullade ner hehehe, man skrattade så man inte kunde andas haha XD
Sara har redan skrivit allt vi gjort :) Vi har iaf haft det kuligt :) hihih

Just nu är det så skönt att det inte är någon skola imorn'! :) Studiedag ihihi :)
Då ska man man träffa klassen och åka pulka och fika :) Så myysigt :)
Sitter och skriver in engelska glosor på datan som är till tis.. så jobbigt! Det är 1000 st känns det som!
Äter lite glass också (laktosfri) :) hihih

Men ska nog ta och se lite roliga klipp med parlamentet igen hehe efter jag skrviit in alla glosor :) Pratar med Sara på datan med hehe det var ju så himla längesen vi sågs! hehe


Jag och lakrits hehe (har inte så många nya bilder nu)


 Kram Angelica

Var med Angelica idag

Haaha idag så har jag varit med Angelica har inte haft tråkigt iallafall vi har skrattat så man har fått ont i magen flera gånger :) haha. Första gången var när vi stog och väntade på Angelicas mamma för så såg vi en bil som skulle ta sig upp för en bake och ja den bilen fick ta satts 3 gånger innan den kom upp för den gled ner nästan varje gång. Så det var ett härligt skratt där.
Vi har bowlat idag också för Angelicas lillebror hade barnkalas så då sa vi att vi också kunde bowla. Det roliga där var att Jag och Angelica fick Bowla gratis haha så hennes mamma trodde att vi hade flörtat med den som hade bowlinghallen och de hade vi inte kan vi verkligen SÄGA haha.
När vi hade åkt hem till Angelica så kliver vi ur bilen och ja då blev Angelica jätte rädd så hon hoppade upp i luften pga att hennes mamma lyckades trycka på tutarn haha så ja man har haft sig flera goda skratt xD.



En tårta jag gjorde till min äldsta stora syster på hennes och hennes mans bröllopsdag.
Den var jätte god kan jag bara till lägga :)

Så under kvällen har jag inte gjort mycket åkte och handlade, ätit hamburgare och kollat på tv. :) blir nog en film under kvällen också. Imorgon ingen skola men där emot ska jag försöka plugga hemma.
Sedan har man träning på kvällen härligt :)

 Värma Kramar // Sara

Kalas :P


Mimmie

Idag så har man varit på badkalas hehe, min lillebror har haft de för det var inte längesen han fyllde år ;)
När vi kom hem sen så kom mormor :) Vi fick lite sena julklappar och hon var bara här över dagen :P
Sen har man kollat på sina val man ska göra, tog ju 18 år innan man fattade haha XD

Just nu sitter jag bara här vid datan och min tv funkar inte så stöörande! Men pratar ju med sara så har inte tråkigt iaf :)
Mimmie ligger i mitt knä och spinner med hihi :) När hon inte ligger i mitt knä går hon runt och jamar, hon är så sööt hehe :)

Imorron så ska min lillebror ha bowlingkalas.. mkt kalas... Ska va med Sara med innan och vi ska med bowla hihi så kuligt :)
Nuu blir det väl bara att sitta här.. vet inte riktigt vad jag ska göra men prata ju med Sara :)

Ha det bra!

Kram Angelica


hej

HEJ !
Nu har jag inte varit inne på ett tag blir lätt så när jag jobbat och så, blir nämligen så himla trött om dagarna.
Men igår började helgen efter jobbet så på kvällen åkte man till syrran och då blev det duscha och då la jag inpackning i håret och hoppade in i bastun gud så härligt det var att få basta :). Sedan hade jag ansiktsmask så jag och min syrra hade en riktig tjejkväll igår :). Så när man hade bastat och allt så gick vi och satte oss vid tv och kollade på Let's dance sedan åt vi semla:).
Jag lyckades att somna innan let's dance var slut så jag vaknade upp när time out var så jag gick och la mig på en gång sedan :).

Idag har dagen varit lugn :) ska sova hos syrran inatt också :) så nu under kvällen så var det bad dax för katterna i hennes hus :). hehe



Ett kort på HubbaBubba hos syrran :)

Imon så ska jag vara med Angelica :) ska bli så roligt :).

 Kram på er alla söta // Sara


Helg!

Nu är det äntligen helg! Fast ändå så ska man ha fullt upp nästan!
Det är bara idag man kan ta det lite lugnt, ska se let´s dance sen :)
Imorron ska min lillebror ha badkalas ;) och på sön ska han ha bowlingkalas hehe mycket kalas!
På måndag så kanske man ska hitta på något med klassen :D! Om inte det blir så ska jag va med Sara :)

Tittar på massa sommarkläder :D! Bikini och klänningar hehe gissa om man längtar till sommaren!! Jag och sara har lite planer hiih :)
Lyssnar på min EMD skiva den nya rewind hehe för tredje gången idag :) den är så himla bra :) ihih
Men ska nog se om jag hittar något att äta börjar bli hungrig :)


denna bikinin ska jag nog köpa :)

 Kram Angelica

Turné 2 :D

Idag var man på turné igen! Det är verkligen så himla kuul! Vill verkligen göra detta igen!
Jag älskar verkligen attva på scenen! Är inte ens nervös längre! iaf inte när jag spelar piano ;)
Men det har iallafall varit kul idag :) Kom hem vid tre, halv 4 ca ;)

hehe Sara du är ju rolig hehe det måste ha sett kul ut att välta saker xD hihi

Ja vi måste ha våra klänningar då :)

Men nu gör jag inte så mkt.. har nog inga läxor, tror jag inte ;) Imorn slutar man halv 1 ;)


hihi lakrits ;)

 Kram Angelica


Hihi

Idag har man jobbat och på jobbet har det varit en typisk torsdag alltså mycket olyker, som exempel jag rev en hel vagn med tekakor men som tur är var dom färdigbakta så jag rev det innan de kom in i frysen. Sedan så hände massa andra saker. hehe xD.

Bernt konditori har så goda kakor och massa olika blandade saker och makorna är dö goda hehe.
Jag kanske tycker så pga att jag jobbar där men det tror jag inte för jag åt massa olika saker där i från innan jag började jobba och då var de gott att äta där också:).

Idag så ska jag inte göra så mycket. Sitter nere hos syrran och sover känns det som haha :)

Angelica ja vi får ha klänninga på oss tillsammans när vi är på stranden i sommar :)

blir ingen bild idag i med att jag sitter nere hos syrran :D

 Kramar // Sara


Turné!

Idag har jag varit med turné med ensamble! Vi åkte till reftele först och sen smålandstenar :P
Det har varit kul idag även fast det är lite jobbigt med att packa ut och in alla saker men det går fort när man är många:)
Imorron ska vi på turné igen fast då ska vi till forsheda och gnosjö, heh har nästan aldrig varit där, forsheda tror jag aldrig jag varit i, bara kanske och spelat fotboll fast det var för många årsen! I gnosjö var jag för kanske två månader sen eller ngt ;)


Ska snart lägga mig men måste bara instämma med Sara att den klänningen var jättefin och jag har en sån ljusblå hihih :) Ska nog köpa en till :) ljusgul kankske fast vet inte än :P

Men ska lägga mig nu så nattinatti!

 Kram Angelica


Jobbat

Onsdag och första praktikdagen för denna veckan hehe :) gick väldigt fort idag kändes som om man inte hann med något haha :) men jag gjorde där emot jätte mycket haha. efter jobbet när jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade på film :) så det blev Centery Stage Turn It Up :) den är hur bra som hälls om man gillar Dansfilmer och att kolla på ballet med in slag av street dance :).
Har ätit kycklingrulle idag sedan efterrätt en kolaboll mm så gott hehe :)

På jobbet idag så fick jag förfrågan om jag vill testa på att jobba i butiken och självklart var mitt svar :).
Så jag får se om de blir sommarjobb eller om de blir helgjobb eller båda vem vet :) men sedan ska man ju inte heller tro för mycket. Men det är ju goda nyheter så ja. men man ska ju inte tro för mycket som sagt. :)



Den klänningen är på väg till mig :). en Standklänning som jag har beställt från Bubbelroom (stavning). Så jag hoppas jag blir lika glad när jag ser den när jag får på mig den eller få den i händerna. Jag tycker den är fin :).

Hoppas ni alla har en bra dag idag. :)

 Kramar // Sara

Tisdag nu!

Idag så är det den 25e och en Tisdag härligt med den 25e tack vare lön hehe jag har jobbat lite extra :).
Sedan tråkigt att det bara är Tisdag än. vill ha helg nu är trött och seg hela tiden kan nog bero på vädret en hel del tror jag. Idag iallafall så har jag haft skola med massa lektioner och så har jag sprungit runt för lite praktikbusskort och så tänkte jag att freriepraktikpapprerna kanske hade kommit ut men nej det hade dom inte
 :( så det blir att vänta lite till innan jag kan skriva på ett sånt papper och kanske hoppas på det bästa så jag kanske får lite pengar iallafall i sommar hade ju varit roligt :). När jag kom hem då var de till att fixa mat snabbt sedan iväg och fixa trådlösa mikrofoner till mit singstar sedan så ta ut pengar till dvd skivor som jag hade beställt hem. Sedan passade jag på att Beställa hem en strandklänning och hoppas på att den kommer att passa :).

Ja Idag så börjar jag att spara inför sommarens aktivitet alltså att hyra stuga och ska försöka få lite ut över så det kanske bli lite mer pengar så man kan handla lite annat också :).

Praktiken imon igen. Vad man känner nu så vill man inte alls jobba men så fort som man är där så går tiden rätt så snabbt iallafall. Men imon så har redan halva veckan gått tänka sig hehe :) men det är ju imon :D



Som sagt är fint med klippor och massa sol och värme :) har satt jag bakom kameran i linne och shorts :) var riktigt skönt :) kort taget föra sommaren.

Ni alla få ha det bra

 Kramar // Sara


Matte hela dagen!


Hej!
Bloggade inte igår för gjorde matte från kl 17-23.30 ca! fast inte riktigt hela tiden, gissa om mitt huvud var helt slut då! Hade matteprov idag, hoppas det gick bra, det kändes rätt bra iaf ;)
Sen såklart så hade vi mattelektion efter med... nästan bara massa matte idag...
Skönt att man inte har några lektioner imorron då =) ska ju på turné :D både imorn och torsdag :)

hehe jag sitter här och tänker på vad jag skriva mer...
Men nu gör jag inte så mkt, bara data.. tror jag ska äta något ;) ska nog se familjen annorlunda så vi ses!!


 Kram Angelica

träning

Snart har jag träning igen :). Idag får man hoppas på att man tränar något lite roligare så man kommer hem och verkligen känner att man har jobbat hårt :).



Slutet på Halo förra året :)

Idag så har jag haft skola och gud så seg den har varit haha jag fattar knappt det själv att de har varit en sån seg och tröttsam dag. hoppas ni andra har det lite roligare idag :) hihi

 Kramar // Sara

HAHA vilken dröm! :D

hej!
Idag har det bara varit en pluggdag, har varit ute och cyklat med :) Längtar verkligen till sommaren är så taggad inför den! :D
Just nu måste jag egentligen göra musikglosor, fast har fastnat här som vanlligt men när jag skrivit här så måste jag verklgien!

Måste bara berätta en konstig dröm jag drömde förra natten hehe :)
Det var i skolan, och från musikskåpen till mitt skåp förbi oasen så var det vatten upp till knäna och min klass skulle springa som en bana haha XD. Från musikskåpen bort till vra vanliga skåp och sen var det som någon backe upp och runt hehe och det var i vatten som en bassäng hehe!
Sen senare eller innan detta så drömde jag att jag mamma och min lillebror åkte i en röd bil som hade nedkabbat och jag fick köra lite och helt plötsligt låg det en leopard mitt i vägen! hehe jag trodde vi var i sverige och trodde först det var ett lodjur hehe men vi var visst inte i Sverige xD
Helt plötsligt så kom det en buss och vi smög dit och frågade om vi fick komma in i bussen för leoparden låg ju mitt i vägen, så det var lite läskigt hehe men vi fick inte gå in i bussen så vi fick sitta där i den röda bilen med nedkabbat tak haha, haha jag vet inte varför vi inte tog ner taket!

HAHA vilken knäpp dröm! hehe nu har jag börjat komma ihåg drömmar igen ;D!

men nu måste jag plugga så vi hörs!
(inga bilder idag tyvärr..)

 Kram Angelica

Bio idag

Idag så står bio på min att göra lista. Jag ska se Harry Potter och dödsrelikerna del 1 men min stora syster och hennes sambo. Vi brukar alltid se Harry Potter filmerna på bio så det blev denna gången också som tur är.

Efter bion så blir det förhoppningsvis Mc donalds. och sedan så åker vi till min äldsta stora syster och hälsa på lite.

innan jag åker på bio så kanske jag får träffa min store bror och hans barn också i såna fall så har denna dagen blivit full godad. :P hehe.

Ni andra får ha det så bra idag :)

 Kramar // Sara

Vill ha Sommar NU!

Vill ha sommar nu och sommar lov och allt vad sommar innebär.
Har pratat med Angelica idag och vi ska förmodligen hyra en stuga med min syrra och hennes sambo + kanske någon kompis till dom i sommar. Hade varit så roligt att få hyra en stuga under en vecka nära havet och allt. Tänk så många fina bilder det skulle vara nära havet och sanddyner och massa olika slag av kort och vem vet kanske en mysig video i fina sommarland :). Hade varit riktigt härlig i så fall.

Är det någon mer som har börjat planera och ha sig in för sommar tiden?

Jag har iallafall det som står där uppe som en bra plan under sommaren. Sedan ska jag också hitta ett sommar jobb som jag kan få jobba på kanske en månad så man sen kan få ta ledig och bara få slappa hade varit skönt.
Pengar är ju alltid bra att ha också för den delen under sommaren.
Sedan så hoppas jag på att jag kan få åka till min stora syster också och vara där en vecka eller 3 till 4 dagar.
Man kan tyvärr inte planera så jätte mycket innan man vet om man har sommar jobb heller.



Bilden är tagen i sommras när jag var och fiskade med min äldsta stora syster + hennes fam och deras grannas familj. var riktigt mysigt att vara där för jag satt uppe på klipporna i bland och bara kollade ut över det blåa havet.

Idag är de Lördag.
Idag så tränade jag som sagt så ja nu börjar man lära sig lite nyare saker i danserna. Har haft en helt underbar dag på träningen. Det är världens bästa grupp som man kan ha som är där är så trevliga människor och vi riktigt älskar varandra. GDDC är som en ända stor och älskvärd familj :). Så idag har vi tränat på 1a 2a och 3ans marschpogram sedan så gjorde vi Halo och i den har man gjort om plaseringar och lite i dansen. :) Men som sagt har haft en mysig dag idag. Nu under kvällen så åt jag mat och sedan har jag bakat Chokladmuffins. Sedan bråkar jag med min egna dator men den har snart fixat sig hehe :)

 Stora värma kramar // Sara


Lördag

Idag har man varit ute väldigt mycket ;) cyklade innan till konsum med mamma och min bror eller de gick ;)
Jag var ute och tog lite med :) Kommer bilder med :)
Egentligen nu så måste jag göra matte.. sså jobbigt men jag måste verkligen! Orkar inte göra allt imorron och på måndag.. Måste öva med ensamble också och göra musikglosor... hmm--
Önskar bara snön kunde gå bort och det kunde bli mars så det kunde bli vår snart!

En liten dikt
Tiden går och går hela tiden,
jag har en speciell känsla inom mig.
Den här texten handlar om två st,
ni betyder verkligen mkt för mig.
Även fast mitt liv just nu är tråkigt,
så har jag det mycket bättre nu än förr.
Längtar nästan att komma till skolan,
förr var det helt tvärtom.
En sång kan förklara det jag känner för er,
ord går inte, för det är så mkt jag vill säga.
Ni stötta mig om det är något jag vill ha hjälp med,
även fast jag inte känner en av er så bra, så skulle jag verkligen vilja det.
JAg känner att jag har så bra vänner, det går inte önska sig mer.
Bara jag kan visa mig själv, bland andra människor så skulle allt var perfekt!
<3






 Kram Angelica


Fredag och härligt

Äntligen Fredag :).
Jobbade sista dagen idag. Så helgen ska bli så härlig ska först ha träning imon mellan 11 och 3 sedan så på söndag ska jag på harry potter filmen på bio i Halmstad. Sedan så ska man hinna öva på lite engelska glosor :)

Just nu kollar jag på Let's dance. Vilka hejar ni på ?
Jag vet inte riktigt vem jag hejar på för dom alla är lika röriga i rörelserna hihi :) nej de är dom inte men jag har svårt att hitta en som jag fäster mig för. 
Har hunnit duscha idag med och handla ska ha med mig smörgåsar till träningen imon :). 



Jag vill ha sommar nu :). Är ett höst kort som jag tog med en som heter Malin i min klass.



Söta Angelica när vi tog massa höst kort :)

 Många Kramar till er // Sara


Lite kuliga bilder :)

Idag slutade jag halv1 men åkte inte hem för ens 1 ca ;)
Idag fyller min lillebror 10 år! GRATTIS!
Vi ska nog äta tacos sen :) och glass! Var inne och köpte laktosfri glass på konsum :)
Idag får man reda på resultatet av iDream :) Den talangtävlingen jag sökt till :) hihi just nu ligger jag tvåa!
Just nu sitter jag vid mitt piano och övar inför ensamblen som är nästa vecka kan faktiskt inte det riktigt..
Ska göra matte efter jag skrivit här så detta blir inte ett så långt inlägg ;)
Tänkte jag skulle lägga ut lite naturbilder jag tagit, alltså från i höstas med :) 3 höst och 3 vinter :) Senare när våren börjat komma ska jag ta vårbilder för  det är en sak till skolan jag gör :)
Tänkte visa lite bilder på när jag och Sara haft kul när vi tagit höst och vinter bilder :) Vi ska ta vårbilder med sen :)

Aja men här kommer lite bilder :)


vinter10


vinter10


vinter10


höst10


höst10


höst10


2 bilder av höst och vinterbilder med mig och Sara :)


Angelica


Sara


Angelica


Sara

 Kram Angelica

Ingen rubrik..

Idag har man varit i skolan och man slutade rätt tidigt :)
Skönt att sluta tidigt ibland, imorron slutar jag halv 1 ;) hehe tycker nästan det är föör tidigt :P
Kom hem för en stund sen och måste jag skriva in massa musikglosor det är jättesvårt!
Ikväll så ska jag på återträff med de jag gick lucia med :) kommer bli kul att se de igen!
I helgen måste jag göra massa matte för har matteprov på kap 1,2,3 på tis... hmm..
Nu klagar jag bara.. men ska nu när jag kom hem så lyste solen jättefint ute så var ute och tog lite kort :)
Lakrits följde efter mig (min katt) hehe och strök sig runt benen :)

Lite bilder =)
 








---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Kram Angelica

Jobbat idag.

Idag har man jobbat ute i Bageriet. Jag jobbar ute på Bernt konditori i Gnosjö. Så de är bara att kliva upp vid halv 5 för att ta bussen halv 6 här från Gislaved. När jag var på väg hem så träffar jag Helén i bussen en drilltjej där jag drillar:).  Så idag var jag hemma en rätt så skön tid.
När jag kommer hem vem mötar man vid dörren om inte min söta katt Sotis och springande efter så kommer gamla katten Misan för att hälsa också.
Idag så är de inte så mycket som står på min att göra lista.
Så jag tror de blir att lyssna på musik och ligga ner i sängen hehe ne inte så här tidigt kanske:P
men vid 8 tiden kanske det blir de hehe.
Ska ner till Linda (stora syster) och Fredrik någon gång idag med hehe.

 

Här är en bild från föra året med dom gamla tjejerna. Men så kan de se ut om man ser Gislaved Drum & Drill Corps ute.

Kramar // Sara

Hej igen!

Hej igen!
Eftersom Sara skrev ett inlägg lite om sig själv så tänkte jag att jag med skulle göra det ;) bara nu i början så ni vet vilka vi är och så :)

Jag heter då Angelica och går andra året på gislaveds gymnasium på estet inriktat till musik :) Älskar verkligen musik! Min dröm är attt bli artist och att få skriva egna låtar och ge ut, och spela in skiva och få stå på scen!
På fritiden gillar jag att fotografera, älskar djur, jag tecknar, syr, ja jag har rätt många intressen men musiken är verkligen störst!
Jag tycker det är så kul att dansa! Efter vi hade ett nummer i kyrkan med lucian har jag tyckt det varit verkligen suuperkul! Men som val nästa år så ska jag välja dans :)
Jag sa ju att jag älskar djur :) Jag har 7 katter kan man säga men 3 har försvunnit :( och 3 fåglar med :)
Men hinner inte skriva mer nu, jag skriver imorn!

Puss & Kram //Angelica


Av: Angelica

Hej

Hej på er alla:)
Nu lyckades jag att hitta in också hehe.
Jag kom precis hem från ett klädbytte så jag kunde bytta min uniformsjacka och tjockis tröja:).

Jag är den andra tjejen i denna bloggen
Angelica hade skrivit innan och nu skriver jag ( Sara).
Jag kan ju berätta lite vad jag gör om dagarna.
Går 2 året på Gymnasiet.
Jag pluggar till bagare/konditor inom lärlingsutbildning. Så på det sättet så jobbar jag nu 3 dagar i veckan i ett bageri. Sedan dom andra två pluggar jag uppe på gymnasiet här hemma.
Jag har ett intresse som jag brinner för något enormt mycket och det är min Drill och Dans.
Jag är med i en grupp som heter Gislaved Drum & Drill Corps.
Så där är man drilltjej och dansar.

Sedan älskar jag att ta massa olika kort som naturen, människor och massa annat.

måste gå nu så vi ses hejdå:)
Kramar // Sara


Hej!

Välkommen till Angelicas och Sara blogg!
Vi kommer skriva mycket om vardagen, om något kul har hänt!
Vi älskar att ta kort, så detta kan man säga är som en fotoblogg också :)
Designen ska också fixas men inte just nu ;)

Aja vi sees :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0