Vill ha Sommar NU!

Vill ha sommar nu och sommar lov och allt vad sommar innebär.
Har pratat med Angelica idag och vi ska förmodligen hyra en stuga med min syrra och hennes sambo + kanske någon kompis till dom i sommar. Hade varit så roligt att få hyra en stuga under en vecka nära havet och allt. Tänk så många fina bilder det skulle vara nära havet och sanddyner och massa olika slag av kort och vem vet kanske en mysig video i fina sommarland :). Hade varit riktigt härlig i så fall.

Är det någon mer som har börjat planera och ha sig in för sommar tiden?

Jag har iallafall det som står där uppe som en bra plan under sommaren. Sedan ska jag också hitta ett sommar jobb som jag kan få jobba på kanske en månad så man sen kan få ta ledig och bara få slappa hade varit skönt.
Pengar är ju alltid bra att ha också för den delen under sommaren.
Sedan så hoppas jag på att jag kan få åka till min stora syster också och vara där en vecka eller 3 till 4 dagar.
Man kan tyvärr inte planera så jätte mycket innan man vet om man har sommar jobb heller.



Bilden är tagen i sommras när jag var och fiskade med min äldsta stora syster + hennes fam och deras grannas familj. var riktigt mysigt att vara där för jag satt uppe på klipporna i bland och bara kollade ut över det blåa havet.

Idag är de Lördag.
Idag så tränade jag som sagt så ja nu börjar man lära sig lite nyare saker i danserna. Har haft en helt underbar dag på träningen. Det är världens bästa grupp som man kan ha som är där är så trevliga människor och vi riktigt älskar varandra. GDDC är som en ända stor och älskvärd familj :). Så idag har vi tränat på 1a 2a och 3ans marschpogram sedan så gjorde vi Halo och i den har man gjort om plaseringar och lite i dansen. :) Men som sagt har haft en mysig dag idag. Nu under kvällen så åt jag mat och sedan har jag bakat Chokladmuffins. Sedan bråkar jag med min egna dator men den har snart fixat sig hehe :)

 Stora värma kramar // Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0