hemma igen

Hihi Nu är man hemma från en super duper härlig vecka i Digne les bains i Frankrike :)var nere på en lavenderfestival riktigt härlig :D Man fick se andra orkestrar + drilltjejer och andra saker :) men de man älskade mest var Samban under natten när gatan var nersläkt och man dansade med lyssande armband och halsband riktigt härligt och häftig upplevelse :D längtar så tills man får dvdn som har spelats in från resan vill se detta igen hihi vill bara tillbaka :D men vill inte tillbaka till där vi sov för där hade man inte varm dusch eller ingen toaring usch jag som hatar duscha kallt och gillar verkligen inte att gå på toa utan en taoring.
Men all den andra upplevelsen man har fått vill man göra om igen helt klart :).

träffade en Danskorkester där nere med :) så vi pratade en del med dom och vi sjöng en massa och sånt :). Så våran festivalguide hade roligt med oss svenskar för han filmade en hel del så man får väll se vad kommer att hända med de matriallet haha :D.



Ett kort på våran riktigt glada, spralliga, roliga och ja helt klart stolta guide :). han fick bära fanan under nattparaden när vi dansade samba då var han stolt och riktigt glad han bara njöt av varje sekund han fick såg de ut som :).



Vi drilltjejer i våra ny syda klänningar :D. jag är i mitten :) alltså 5e tjejen som står upp :D



våra armband och halsband under samba nattparaden hihi :D

många kramar
 Sara :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0